Followers

Monday, 31 October 2011

Tekala River during weekend


Assalamualaikum yall!!
Haaaa...korang penah dengar name tempat kat atas ni?
Mane yg penah dengar and tau tempat ni kat mane baguslah
And bagi yang tak pernah dengar tu, Sungai Tekala ni terletak di Semenyih, Selangor,
Nak tau lebih lanjut please ask Mr Google Mep ahhaaaa!

==========================================================================

Niat kite sebernanya dtg sini ada 2 sebab, 1st sebab nak berkubang and 2nd sebab nak snap view air terjun sungai ni. :)
So far masa ni juz dapat dua gambar ni je, almaklumlah kami ni bukan pro photographer, so byk la kekurangan dia. Hope you guys will like it. :) 






==========================================================================

2 comments:

siti nor syafiqah said...

wowwww !! amazing !! haaaa 2 la cita2 i sebenarnye nak jadi photographer... but tersalah amik course hahhha i minat art :)

shaz_qistina said...

hahaha,,best nyer dpt mndi air terjun...lg best d buai dgn bunyi air terjun..tenang..^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...